Vi er et privat psykologsenter som tilbyr tjenester til private kunder, bedrifter og offentlige instanser. Vårt hovedkontor er lokalisert på Lysaker, i tillegg til at vi har behandlingsavdelinger på Jessheim, i Ski, i Lillestrøm, i Nittedal og på Sørumsand.

 Vårt fokus er å gi løsningsorientert bistand tilpasset deg, når du trenger det. Rask hjelp av høyeste kvalitet er vår kjerneverdi. Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartner innen psykologisk bistand.

Mange forbinder det å gå til psykolog med en langvarig prosess der klienten snakker og psykologen noterer. Dette er ikke tilfelle hos oss. Våre psykologer jobber aktivt i samarbeid med klienten og veileder i form av spørsmål, informasjon, hjemmeoppgaver og klare, definerte mål. Samtalene er en dynamisk prosess mellom psykolog og klient. Vår erfaring tilsier at klienten opplever endring etter kun noen samtaler.

Våre engasjerte psykologer kjennetegnes av høy faglig kompetanse og benytter forskningsbaserte metoder. Vitale psykologsenter forankrer sitt arbeid i metoden kognitiv atferdsterapi, og vi har fokus på hvordan du/ dere har det nå, og hvordan du/dere ønsker å ha det i fremtiden. Enkelte av psykologene tilbyr også andre behandlingsformer, se informasjon om den enkelte psykolog under fanen "våre psykologer".

Alle våre psykologer er medlemmer av Norsk psykologforening.
Hva kan vi tilby?
  • Kompetente psykologer med bred erfaring
  • Målrettet behandling
  • Fleksible løsninger
  • Rask og profesjonell hjelp innen 48 timer (unntak kan forekomme ved ferieavvikling og sykdom)
  • Åpent dag og kveld
  • Ingen henvisning nødvendig